1 Temmuz 2013 Pazartesi

Akbank KOBİ Bankacılığı Bülent Oğuz’a emanet-Yılmaz Parlar


Akbank KOBİBankacılığı

Bülent Oğuz’a emanet


Akbank KOBİBankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na, 2003 yılından beri bankada farklı bölümlerde üst düzey yöneticilik görevlerini yürüten Bülent Oğuz atandı.


Akbank, son yıllarda hızlı bir büyüme kaydeden ve yüksek bir hacme erişen Ticari ve KOBİBankacılığı’nı iki ayrı iş birimi olarak yönetme kararı aldı. Yeni yapıda, Kaan Gür Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ederken, KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Bülent Oğuz getirildi.




Akbank KOBİBankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine 1 Temmuz 2013 itibarıyla başlayan/başlayacak olan Bülent Oğuz, 2003 yılından beri Akbank’ta görev yapıyor. Daha önce bankacılık sektöründe Kurumsal Bankacılık ve Krediler alanında yöneticilik yapan Oğuz, Akbank’ta sırasıyla KOBi ve Bireysel Bankacılık iş birimlerimde Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü. Bülent Oğuz, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden lisans ve SabancıÜniversitesi’nden Executive MBA derecesine sahiptir. Akbank KOBİBankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder